Aanleg van parkings, opritten en terrassen in de regio Vilvoorde en Vlaams-Brabant

Van Der Borght: van dakterras tot parking

Stabiele tafel
Hebt u uw auto al drie keer in de modder vastgereden? Zakt uw stoel steevast weg in het gazon? Mens erger je niet! Toch niet met Van Der Borght, met vestigingen in Vilvoorde en Vlaams-Brabant. Want wij verrijken uw woning of bedrijf met een oprit, parking of terras. Deze zomer eet u buiten aan een stabíéle tafel. En uw gasten? Die zullen lovend zijn over uw nagelnieuwe parking! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanleg van parkings, opritten en terrassen. Maar ook voor verbouwingswerken kunt u bij ons terecht.


Alle materialen, alle groottes
Betonproduct of natuursteen? Aan u de keuze. U kiest uit onze folders, wij bestellen bij de leverancier. En als u aan het twijfelen slaat, staan wij klaar met ons advies. Een piepklein dakterras of een bedrijfsparking? Wij halen onze aanhangwagen of vrachtwagen met even veel plezier van stal.

Verantwoordelijk van a tot z
Uw versleten oprit of gedemodeerd terras breken wij voor u af. En we voeren alles weg. Daarover hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken. Van begin tot einde zijn wij verantwoordelijk voor uw project. Verknoei uw gazon niet langer met stoelpoten of bandensporen, en vraag nu uw offerte aan!

Aanleggen van opritten en parkings in Vilvoorde en Vlaams-Brabant